LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Tagliatelle med tomat og oliven

20-30 minutter 4 personer Nem

Hvem elsker ikke pasta?! Sæt tænderne i en kæmpe tallerken tagliatelle i en blød og lækker tomatsauce, der er spækket med smag. Vi kan næsten høre Italien kalde!

Ingredienser

400 g Tagliatelle
2 spsk Olivenolie
1 stk Løg, finthakket
1 stk Rød peberfrugt
200-250 g Squash
3 fed Hvidløg, finthakket
400 g Hakkede tomater
200 g Cherrytomater
1 tsk Sukker
1 tsk Tørret oregano
1 tsk Tørret basilikum
100 g Grønne oliven, stenfri
Salt og peber
Tilbehør
Frisk basilikum
50 g Ristet pinjekerner
50 g Parmesanost, revet

 

Fremgangsmetode

Hvis du elsker pasta ligeså højt som os, vil du med garanti elske denne super lette opskrift på tagliatelle med tomat og oliven. En vegetarisk opskrift, der er perfekt til en hurtig men velsmagende middag, som både børn og voksne vil elske! Du kan bruge lige den pasta du elsker, og er du (eller børnene) ikke fan af oliven, kan de nemt undlades! Prøv også vores lækre opskrift på beluga bolognese her.

Step 1.

Tag en stor gryde med 3-4 liter vand og tilsæt 1 spsk salt, for at give pastaen godt med smag.
Når vandet koger, tilsættes den friske tagliatelle, og koges som vidst på pakken eller indtil den er al dente. Dræn pastaen og sæt den til side.

Step 2.

Start med at skære peberfrugten i tern eller skiver, skær squashen i kvarte skiver og hak løg og hvidløg fint.

Step 3.

Opvarm olivenolie i en stor pande ved middel varme. Grill squash og peberfrugt i ovnen eller steg det på panden. Tilsæt det finthakkede løg og steg det i 5-7 minutter, indtil det er blødt og gennemsigtigt. Tilsæt det finthakkede hvidløg og steg i yderligere 1-2 minutter.

Step 4.

Rist pinjekerner let på en tør pande og sæt til side.

Step 5.

Hæld de hakkede tomater i panden og tilsæt cherrytomaterne. Rør sukker, tørret oregano og basilikum i og tilføj salt og peber. Lad saucen simre ved lav varme i 15-20 minutter, indtil den er tyknet. Smag til med ekstra krydderier hvis nødvendigt.

Step 6.

Tilsæt den drænede tagliatelle til panden med tomatsaucen og bland godt, så pastaen er jævnt dækket af saucen. Tilsæt de grønne oliven og rør rundt.

Step 7.

Anret pastaen i dybe tallerkner med squash og peberfrugt. Drys med ristede pinjekerner, revet parmesanost og top med frisk basilikum. Nyd nu en velsmagende omgang tagliatelle med tomat og oliven. Velbekomme!

Anvendt i opskriften

Se alle produkter


  Følg os

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din kurv er tom
    Beregn forsendelse