LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Beluga bolognese

60 minutter 4 personer Nem

Vegetarisk bolo når det er bedst! Forkæl dine smagsløg med denne fantastisk velsmagende omgang beluga bolognese toppet med masser af revet ost og drysset med persille. Denne pastaret smager så godt, at du glemmer alt om, at den er helt uden kød og spækket med lækre belugalinser.

Fremgangsmetode

Vores skønne beluga bolognese er 100% kødfri, men stadig fyldt med 100% smag og kærlighed. Den smager desuden helt fantastisk i lasagne toppet med masser af ost! Saucen skal simre i 30 minutter, men tager bestemt ikke skade af, at simre i endnu længere tid. Jo mere kærlighed retten får, desto mere smag får den!

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1.

Rens alle grøntsager og skær dem i små tern. 

Step 2.

Lad olien blive varm i en sauterpande og varm op. Svits løg og hvidløg, og tilføj herefter svampene og lad dem brune godt med. 

Step 3.

Tilføj gulerod og bladselleri, og lad det hele stege godt i 3-4 minutter. Væden skal være helt fordampet.

Step 5.

Skyl linserne godt i koldt vand og lad dem dryppe af i en sigte. Har du ikke tørrede linser, kan du sagtens bruge belugalinser, grønne linser eller røde linser på dåse.

Step 6.

Tilsæt tomaterpuré til grøntsagerne, og tilsæt rødvinen. Ønsker du ikke rødvin i retten, undlader du blot dette. Lad rødvinen reducere godt ind, inden du tilføjer hakket og mosede tomater, bouillon, fløde, linser og krydderier, smør og godt med salt og peber. Kog det hele ved jævn varme i cirka 30 minutter, og smag det hele til, indtil du rammer præcis den smag du drømmer om.

Step 7.

Kog din pasta efter posens anvisning.

Step 8.

Server herligheden med pasta og grøntsager. Top din lækre beluga bolognese med masser af revet ravost (eller anden revet ost), og pynt med persille på toppen.

Velbekomme!

Ingredienser

1,5 dl Belugalinser (tørre)
2 stk Skalotteløg
3 fed Hvidløg
2 stilke Bladselleri
1 stk Gulerod
2 store Portobellosvampe
2 spsk Tomatpuré
1 stk Laurbærblad
3-4 dl Grøntsagsbouillon
1 dåse Hakkede tomater
400 ml Passata (tomatsauce)
2 tsk Tørret oregano
2 tsk Tørret timian
2 tsk Løgpulver
2 tsk Worcestersauce
Salt og peber
Olivenolie
1 spsk Smør
2 dl Fløde
1 dl Rødvin (kan undlades)
Servering
400 g Valgfri pasta
Revet Rav ost
1 bundt Persille


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse