LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Om Worldmart

Worldmart blev stiftet i 2021, men vores erfaring går over 30 år tilbage. Vi er en familieejet virksomhed, der gennem 30 år havde en fysisk butik i hjertet af Aalborg. Butikken blev drevet ud fra vores store passion og ekspertise inden for fødevarer og produkter fra forskellige lande.

Butikkens historie tog sin begyndelse tilbage i 1986 i en lejlighed på 3. sal på Vesterbro i Aalborg, hvor vi lejede et lille værelse, som vi anvendte til lager. Efterfølgende flyttede vi til en lille butik på 35 m2, og her startede butikkens 30 år lange karriere. Vi fandt hurtigt ud af, at interessen for råvarer og produkter fra andre lande var noget, som flere og flere fandt interesse for, og efterspørgslen er med årene kun blevet større.

Idag er Worldmart 100% online, hvor vi i dag stræber efter at være dit foretrukne internationale supermarked. Vi ønsker at tilbyde vores eftertragtede produkter til hele Danmark, hvor vores mål er at give vores kunder den aller bedste oplevelse og vejledning. Vi står inde for alle vores produkter, og anbefaler kun dem, som vi selv benytter i det private.

Ja, men hvorfor Worldmart?

Navnet Worldmart består af to ord: World, som er verden og Mart, som er en betegnelse for et indkøbscenter – og det er netop det, Worldmart er. Det er “verdens indkøbscenter”. Vi har fokus på at skabe et spændende og inspirerende madunivers, hvor vi samler orientalske fødevarer og produkter online, så de er tilgængelige for hele Danmark. Vi vil være det første sted, man går til for at købe orientalske produkter, og vores mission er at tilbyde autentiske produkter fra heel verden.

Det er sikkert at handle hos Worldmart, og vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, så du får den bedste købsoplevelse, hvér gang du handler hos os. Vi leverer inden for 2-3 hverdage, og ved køb à 499 kr og derover, får du gratis fragt. Ønsker du en vare, som vi ikke har på hylderne, kan du altid kontakte os – vi bestræber os på at skaffe varen hjem inden for overskuelig fremtid.

Hos Worldmart er kunden altid i fokus, for uden jer var der ingen Worldmart.

Udvalgte brands

Se alle brands

Inspiration fra hele verden

Hos Worldmart finder du spændende fødevarer fra hele verden. Vi tilbyder et bredt udvalg af orientalske varer, og har vi ikke det, du søger, gør vi vores bedste for at bestille det hjem. Det skal ikke være svært at tilberede et autentisk måltid i hjemmet, og vi står altid klar med gode råd om vores produkter.

Vi nærer en stor passion for at tilbyde vores kunder spændende produkter fra hele verden og har arbejdet med dette i 30 år. Det har givet os et indgående kendskab til en verden af orientalske varer, og vi har opbygget en indgående ekspertise inden for feltet.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vores kundeservice er klar til at assistere dig både før og efter dit køb med ethvert spørgsmål du måtte ligge inde med.

Giv os et kald

(+45) 51 88 83 59

Åbningstider (GMT +1)
Man-Fre 09-12

Send os en e-mail

hej@worldmart.dk

Åbningstider
Man-fre 08-18


  Følg os

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din kurv er tom
    Beregn forsendelse