LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

One pan kylling korma

60 minutter 4 personer Nem

Hvis der er noget, vi elsker, så er det let og lækker aftensmad, ! Og med denne one pan kylling korma, der næsten laver sig selv, bliver det ikke mere velsmagende! En dejlig ret der er elsket af alle aldre!

Ingredienser

5 dl Ris
4 spsk Korma paste
2 stk Rødløg
400 ml Kokosmælk
6 stk Kyllingeunderlår
Olie
2 spsk Karry
Salt
Peber
1 stk hønsebouillonterning
5 dl Kogende vand
2 dl Græsk yoghurt
2 fed Hvidløg
1 håndfuld Persille
1 glas Mango chutney
4 stk Fladbrød

 

Fremgangsmetode

Du er sikkert bekendt med den populære og lækre indiske ret chicken korma, og hvis du elsker denne ret, vil du med garanti elske vores opskrift på one pan kylling korma! Vi har snydt lidt ved at bruge Patak’s korma paste, der giver dig den fulde autentiske smag – helt uden at skulle investere i alverdens krydderier. Find vores store udvalg af Patak’s saucer, pastaer og tilbehør her.

Opskriften er udarbejdet af: Louise Askjær Pedersen

Step 1.

Tænd ovnen på 180 grader.

Step 2.

Start med at skære løgene i tynde skiver.

Step 3.

Skyl risene og fordel dem i et ovnfast fad. Tilsæt korma pasta, rødløg og kokosmælk og rør det hele godt sammen. Kom herefter kyllingunderlårene ovenpå, og dryp med lidt olie hen over dem.

Step 4.

Drys med karry, salt og peber på kyllingelårene, og rør bouillonterningen ud i 5 dl kogende vand. Hæld bouillonen i det ovnfaste fad.

Step 5.

Kom stanniol hen over fadet og bag det i ovnen i 40 minutter. Fjern efterfølgende stanniol og bag videre i cirka 15 minutter.

Step 6.

Rør græsk yoghurt sammen med hakket persille og hvidløg.

Step 7.

Server den velsmagende one pan kylling korma med persille-yoghurten, mangochutney og fladbrød til. Skal det være ekstra lækkert, kan vi bestemt anbefale vores opskrift på hjemmebagte fladbrød.

Anvendt i opskriften

Se alle produkter


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse