LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Fladbrød med gul gari

60+ minutter 4 stk Nem

Hvorfor købe, når du super nemt kan lave dine egne lækre fladbrød med gari? Disse fladbrød er med gul gari, der er en vigtig rodfrugt i blandt andet det afrikanske køkken. Prøv opskriften idag!

Ingredienser

125 g Hvedemel
75 g Gul gari
15 g Gær
1 ¼ dl Lunkent vand
1 tsk Sukker
1 tsk Salt
Olie
Servering
25 g Smør (smeltet)
Persille
Sort sesam

Fremgangsmetode

Du ved det måske ikke, men fladbrød er utroligt lette at lave selv. Her får du en opskrift på lækre fladbrød med gul gari. Hvis du ikke allerede kender gari – også kaldet cassava, kan vi fortælle, at det er en rodfrugt, der er kendt for sin alsidighed, neutrale smag og glutenfri egenskaber. Rodfrugten er en essentiel ingrediens i blandt andet Afrika, sydamerikanske samt sydøstasiatiske lande, hvor cassava bruges i både søde og salte retter. Brug de lækre fladbrød som en slags pitabrød eller som tilbehør til alverdens retter.

Opskriften er udarbejdet af: Louise Askjær Pedersen

Step 1.

Start med at røre gæren ud i vandet i en stor skål.

Step 2.

Bland hvedemel, gari, salt og sukker sammen i en anden skål, og kom det i skålen med gærblandingen. Ælt det godt sammen i 10-15 minutter. (Du kan med fordel røre dejen i en røremaskine). Lad dejen hvile i en time.

Step 3.

Kort før dejen er klar, smeltes smør og grofthakket persille tilsættes. Stil det til side, mend brødene bages.

Step 4.

Del dejen i 4 kugler, og rul dem flade med en kagerulle. De skal cirka være 5 mm tykke.

Step 5.

Varm en pande godt op og kom en smule olie på. Du kan med fordel hælde olien på et stykke køkkenrulle og “smøre” panden ind for at undgå at brødene steger i for meget olie.

Step 6.

Steg brødene i 1 minuts tid på hver side indtil de begynder at tage farve. Fjern de varme fladbrød med gul gari fra panden og pensl brødene med det smeltede persillesmør og drys med sort sesam. Velbekomme!

Anvendt i opskriften

Se alle produkter


  Følg os

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din kurv er tom
    Beregn forsendelse