LEVERING PÅ 1-2 DAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Arepas fra Venezuela

30+ minutter 2 personser Nemt

Prøv kræfter med de super nemme og lækre Arepas fra Venezuela, utrolig nem opskrift og kan nydes både som snack, forret eller hovedret – Glutenfri

Fremgangsmetode

Arepas er både lækre, crispy og fri for gluten og de smager himmelsk. De er meget populære i Colombia og Venezuela. Du bestemmer helt selv hvad du ønsker af fyld og de kan nydes både som kolde og varme. Denne opskrift har vi valgt at lave dem med kylling.

Step 1.

Ta’ en skål og tilsæt vand og salt, rør rundt indtil saltet er opløst. Tilsæt Harina Pan og kombiner, indtil du når en blød struktur.

Step 2. 

Form 4 bolde og flad dem med dine hænder for at danne en flad bolle (som en burgerbolle)

step 3. 

Varm en non-stick stegepande varm/medium og placer arepas, steg i 10 minutter pr. Side eller indtil den er gyldenbrun på begge sider.

Step 4.( Fyldet )

Kog noget vandt i en gryde og tilsæt kylling og løg og lad det koge i 20 minutter eller indtil det er fuldt kogt. Fjern fra varmen og lad den køle af.

Step 5.

Striml kyllingen med 2 gafler. Tilsæt avocado, limejuice, mayonnaise og salt. Bland indtil den er cremet – avocadoen vil danne en tyk sauce, men hvis den ikke er moden nok, skal du muligvis tilføje lidt mere mayonnaise for at opnå en cremet konsistens.

Step 6

Åbn arepas og tilsæt kyllingefyld, top med frisk koriander og rød chiliflager.

Velbekomme 🙂 

Ingredienser

150 gr. Majsmel – PAN
170 ml Vand
1,5 tsk Salt
1 stk Kyllingebryst
1/2 løg
1 Advokado
2 Lime ( presset ) eller limejuice
1 spsk Mayonaise
1 tsk Salt
2 tsk Chiliflager


    Følg os

      Din kurv er tom
        Calculate Shipping