LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Tandoori kyllinge bowl

30 minutter 4 personer Nem

Hvis du elsker den populære chicken korma fra Indien, vil du med garanti elske vores suveræne tandoori kyllinge bowl! Retten er fyldt med smag fra den autentiske Patak’s tandoori pasta. Prøv opskriften i dag – det vil du ikke fortryde!

Ingredienser

5 dl Ris
400 g Hakket kyllingekød
5 spsk Tandoori pasta
1 stk Agurk
1 stk Rød peberfrugt
3 dl Græsk yoghurt
1 håndfuld Persille
2 fed Hvidløg

 

Fremgangsmetode

Hvis der er noget vi elsker, så er det en aromatisk omgang tandoori kylling spækket med masser af smag! Men hvis der er noget vi viiirkelig elsker, så er det vores super lette og super velsmagende tandoori kyllinge bowl! Hvem siger, at maden absolut skal tage timevis at lave? Til denne opskrift, er vi gladeligt hoppe over, hvor gærdet er lavest ved at bruge Patak’s fantastiske tandoori pasta, der gør det let for dig at lave en omgang tandoori kylling med den aller bedste smag. Hvis du er en sucker for indiske retter, kan vi klart anbefale dig at tjekke vores lækre sortiment ud fra Patak’s, som du finder her.

Opskriften er udarbejdet af: Louise Askjær Pedersen

Step 1.

Kog risene efter pakkens anvisning.

Step 2.

Imens risene koger, steges kyllingekødet på en pande. Når kødet er stegt tilsættes tandoori pasten, og vendes godt sammen med kødet, så det hele bliver godt dækket af saucen.

Step 3.

Skær agurk i tynde skiver og skær peberfrugten i små tern.

Step 4.

Lav persille-yoghurt ved at hakke persille og hvidløg fint, og bland det sammen med græsk yoghurt.

Step 5.

Server den lækre tandoori kyllinge bowl i skåle ved at fordele risen først, dernæst kødet, agurkeskiver og peberfrugt. Top til sidst din bowl med en ordentlig klat persille-yoghurt. Velbekomme!

Anvendt i opskriften

Se alle produkter


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse