LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Sprøde kæmperejer i filodej

45 minutter 4 personer Nem

Kæmperejer gemt i sprød forårsrulledej dryppet med japansk Kewpie mayo og en dejlig stærk sriracha sauce, drysset med sesamfrø og frisk forårsløg. What’s not to like?!

Ingredienser

500 g Friske eller frostne kæmperejer
1 pk Forårsrullepapir
1 tsk Paprika eller tørret chili
2 tsk Salt
2 tsk Sort peber
Fritureolie eller rapsolie
Tilbehør
Kewpie mayo
Sriracha sauce
Sesamfrø
Forårsløg (pynt)

 

Fremgangsmetode

Hvis du mangler en delikat og indbydende appetizer eller forret, bør du helt sikkert prøve vores sprøde kæmperejer i filodej. Retten ser måske avanceret ud, men den er faktisk ret nem at gå til, og tager ikke mere end 45 minutter – alt afhængig af hvor mange rejer der skal laves selvfølgelig.

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1.

Start med at rense dine rejer. Vi anbefaler, at du fjerner den smule indvolde, som rejen har siddende langs ryggen. Skyl rejerne godt af, og lad dem tørre på et stykke papir. Giv dem lidt salt, friskkværnet peber og mild paprika. Du kan med fordel erstatte paprikaen med mild chilipulver. Giv rejerne et lille snit, så de ikke bukker rundt.

Step 2.

Del dit forårsrullepapir så det passer til størrelsen på dine kæmpe rejer. Rul rejerne i forårsrullepapiret.

Step 3.

Varm olie i en dyb stegepande eller i en gryde på 175 grader. Put rejerne i stegepanden eller gryden og steg dem gyldne på begge sider. Det går stærkt, så hold øje med farven. Lad rejerne efterfølgende ligge på et stykke køkkenrulle for at absorbere overskydende olie. Gentag indtil alle rejer er stegt.

Step 4.

Server dine sprøde kæmperejer i filodej dryppet med din yndlingssauce. Vi kan stærkt anbefale vores japanske Kewpie mayo kombineret med en dejlig stærk sriracha sauce. Drys med sort og hvid sesamfrø og forårsløg.

Velbekomme!

Anvendt i opskriften

Se alle produkter


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse