LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Rød karrysuppe med kylling og grønt

60 minutter 4 personer Nem

Lad dig forkæle med denne autentiske og helt uimodståelige rød karrysuppe med kylling og grønt serveret med nudler og smilende æg
drysset med sorte og hvide sesamfrø. Suppen er fyldt med masser af smag fra blandt andet ingefær, hvidløg og lime, der giver retten en fantastisk dybde og aroma.

Fremgangsmetode

Træd ind i det thailandske køkken med vores velsmagende opskrift på en ordentlig omgang rød karrysuppe med kylling og grønt. Suppen har den perfekte balance mellem surt, sødt, salt og masser af umami.

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1: Suppen

Riv ingefær og hvidløg fint. Varm en gryde op og tilsæt olie, hvidløg, ingefær og karrypasta. Svits det hele i et par minutter. Tilsæt eventuelt mere karrypasta for en kraftigere smag.

Step 2.

Tilsæt kokosmælken, og kog det godt igennem i cirka 10 minutter.

Step 3.

Tilsæt vand og bouillon til suppen sammen med limeblade, fiskesauce, halvdelen af limesaften og rørsukkeret. Kog suppen op og lad det simre i cirka 10 minutter. Smag suppen til med ekstra limesaft, fiskesauce og rørsukker, indtil du rammer den ønskede smag.

Step 4.

Imens supper koger, klargøres grøntsagerne. Pluk bladende af den friske koriander, skær forårsløg i fine skiver, og rens dine pak chois.

Step 5: Kyllingen

Steg kyllingen på panden og tilsæt østerssauce, soja, peber og miso. Smag til.

Step 6: Svampene

Rens og skær svampene i tynde skiver. Steg dem på en tør pande, hvor svampene afgiver forholdsvis meget væske, inden de begynder at tage farve. Tilsæt lidt peber når de næsten er færdige på panden, og igen lige inden servering, hvor svampene tilsættes suppen til sidst.

Step 7.

Til aller sidst koges nudlerne efter posens anvisning. Husk at tage limeblade op fra suppen inden servering. 

Step 8.

Server den lækre karrysuppe med kylling og grønt sammen med nudler og ristet svampe toppet med sorte og hvide sesamfrø. Husk en ekstra skive lime til serveringen og eventuelt smilende æg.

Ingredienser

Suppe
1 spsk Neutral olie
3 fed Hvidløg
2 spsk Revet ingefær
2 spsk Rød karrypasta
1 spsk Lys miso (kan undlades)
2 dåser Kokosmælk
5 stk Limeblade
4 spsk Fiskesauce
3 tsk Rørsukker
1 stk Lime (saften)
8 dl Vand
1 stk Bouillonterning
Kylling
500 g Kylling
1/2 dl Østerssauce
1/2 dl Soja
Peber
1/2 spsk Lys miso (kan undlades)
Topping
2 hf Frisk koriander
5 stk Forårsløg
200 g Brune svampe
1 pakke Nudler
1 stk Lime
4 stk Små pak choi
4 stk Smilende æg
Sesamfrø

 


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse