LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Risbowl

30 minutter 2 personer Nem

Hvem elsker ikke let, hurtig og billig aftensmad der samtidig smager helt fantastisk? Med vores lækre risbowl kan du blandt andet undgå madspild ved at bruge de grøntsager, du har liggende i køleskabet. Vi spår at væres risbowl hurtigt kan gå hen og blive en favorit for både store og små!

Fremgangsmetode

Træd ind i det asiatiske køkken med vores super lette og velsmagende risbowl med sprøde grøntsager og lækre spejlæg. En alsidig opskrift, hvor du kan bruge lige præcis de grøntsager, du har liggende i køleskabet. Du kan også sagtens udskifte spejlæg med kød eller kylling. Mulighederne er mange!

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1. Chiliolie & chilimayo

Blend frisk chili, tomatpuré, stødt chili og neutral olie med en stavblender og smag til med salt og sukker. Tilsæt mere chili hvis chiliolien skal være stærkere, der desuden kan gemmes i en uge i en lufttæt beholder i køleskabet. Skal det være ekstra let kan du købe vores super lækre

Vend lidt chiliolie sammen med en god gang mayo i en skål – voila den perfekte chilimayo.

Step 2. Ris

Skær peberfrugt ud i tern, og vend det på panden med lidt chiliolie. Tilsæt din rest ris, og smag til med salt og peber. Anret i en skål.

Step 3. Friteret skalotteløg

Skræl skalotteløg og skær løgene i tynde ringe. Varm olien op til 180 grader og kom løgene i. Steg løgene indtil de er gyldne og sprøde. Tag løgringene op og læg dem på et stykke køkkenrulle.

Step 4. Spejlæg

Varm en pande op og kom sesam og chiliolie på. Slå æggene ud på panden og steg dem færdige.

Step 5. Servering

Top risene med skrællet agurk skåret i skiver, spejlæg, chilimayo, sesam, forårsløg og friteret skalotteløg. Du kan med fordel peppe din risbowl op med ekstra chili, lidt citron eller lime samt soja samt bruge lige præcis de grøntsager du kan lide.

Ingredienser

Risbowl
En rest ris
1 stk Rød peberfrugt
1 stk Agurk
4 stk Æg
3 stk Skalotteløg
2-3 stk Forårsløg
Sesam
Salt & peber
Chilimayo
1/2 stk Frisk chili
1/2 dåse (lille) Tomatpuré
1 spsk Tørret chili
4 dl Neutral olie
Salt
Sukker
Mayo
Servering
Ekstra chili
Citron
Soja
Sesam


  Følg os

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din kurv er tom
    Beregn forsendelse