LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Pulled jackfruit burger

60 minutter 4 personer Nem

Sæt tænderne i vores absurd lækre pulled jackfruit burger og lad dig falde bagover i chok over, at den ikke indeholder kød! En 100% kødfri burger, du absolut må prøve!

Ingredienser

Pulled jackfruit
1 dåse Jackfruit (560 g)
1 spsk Olivenolie
½ Løg, finthakket
1½ fed Hvidløg, finthakket
200 ml Mama Sita’s BBQ marinade
½ dl Grøntsagsbouillon
Salt & peber
Lilla coleslaw
150 g Lilla kål, fintsnittet
50 g Gulerødder, revet
½ Rødløg
½ dl Kewpie mayo
1 spsk Æbleeddike
½ spsk Dijonsennep
½ tsk Sukker
Salt & peber
Burger
2 stk Burgerboller
Salatblade

 

Fremgangsmetode

Du har måske svært ved at tro det. Men vores opskrift på pulled jackfruit burger indeholder ikke kød! Hvis du ikke allerede kender den tropiske frugt, der på dansk hedder jackfrugt, så skal du gøre dig klar til at blive vældig imponeret! Tilberedes frugten korrekt, får den en strimlet og kødfuld tekstur, der med den rette marinade, nemt smagsmæssigt kan snyde dig til at tro, at det er kød. Det absolut perfekte kødalternativ til dig, der ikke spiser gluten eller soja!

Step 1. Pulled jackfruit

Dræn og skyl jackfugten grundigt, og træk frugtkødet i små stykker og strimler for at skabe en trådet og kødfuld tekstur.

Step 2.

Hak løg og hvidløg fint, og opvarm olivenolie i en stor pande over middel varme. Steg løg i 5-7 minutter, indtil de er bløde og gennemsigtige. Tilsæt hvidløg og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt jackfrugten til panden og rør godt rundt.

Step 3.

Hæld Mama Sita’s Barbecue Marinade og grøntsagsbouillonen i panden. Rør godt rundt og lad det simre ved lav varme i 20-25 minutter. Rør rundt engang imellem og brug en gaffel til at trække jackfrugten i endnu mindre stykker, mens det koger. Smag til med salt og peber og eventuelt mere bouillon, hvis blandingen er for tør.

Step 4. Lilla coleslaw

Snit kål, gulerødder og løg i en stor skål.

Step 5.

Bland Kewpie mayonnaise, æbleeddike, dijonsennep og sukker i en separat skål. Rør godt rundt.

Step 6.

Hæld dressingen over grøntsagerne og bland det godt sammen. Smal til med salt og peber.

Step 7. Servering

Rist burgerbollerne let på en pande eller i ovnen. Put grønne salatblade på den nederste del af bollen og tilføj en generøs portion pulled jackfruit. Top med lilla coleslaw og den øverste bolle. Sæt nu tænderne i den ultimative pulled jackfruit burger – velbekomme!

Anvendt i opskriften

Se alle produkter


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse