LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Kylling med ris og grøntsager

30+ minutter 2 personer Nem

Dette er den perfekte tøm-køleskabet-opskrift! Ingen regler gælder her – brug lige præcis det kød og grønt du har til rådighed, og skab en fantastisk simpel men lækker ret med eksempelvis kylling, ris og grøntsager.

Fremgangsmetode

Hvis der er noget vi elsker, så er det “tøm køleskabet”-opskrifter. Og kylling med ris og grøntsager i en lækker sauce, går man aldrig helt galt i byen. Du kan bruge lige præcis de grønsager, der gemmer sig i køleskabet eller fryseren samt dine yndlingsris.

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1.

Start med at skære kyllingen i mundrette stykker og rens alle grøntsagerne.

Step 2.

Hvidløg og ingefær rives fint. Svampene skæres i kvarte, porre skæres i strimler mens spidskål, løg og peberfrugt skæret i grove stykker.

Step 3.

Kog dine ris efter anvisningen.

Step 4.

Varm en pande med olie og svits løg, hvidløg og ingefær. Steg kyllingen i cirka 4 minutter, og tilsæt derefter sojasauce. Steg yderligere i 30 sekunder og tilsæt østerssauce og limesaft. Lad kyllingen stege færdig og smag til. Sæt det hele til side i en skål.

Step 5.

Varm panden op igen med olie og steg svampene i cirka 4 minutter. Tilføj porre og steg videre i 4-5 minutter inden kål og peberfrugt tilsættes. Steg videre indtil grøntsagerne har det ønskede bid.

Step 6.

Kom kylling og sovs henover grøntsagerne og vend det hele rundt. Smag retten til med ekstra limesaft, sojasauce og østersauce hvis nødvendigt.

Step 7.

Server din kylling med ris og grøntsager toppet med frisksnittet forårsløg.

Ingredienser

Kylling og grønt
250 g Kylling
7 stk Brune svampe
1 stk Porre
½ Spidskål
1 stk Peberfrugt
1 stk Rødløg
2 fed Hvidløg
1 spsk Ingefær
Sovs
1 dl Østerssauce
½ dl Sojasauce
Citronsaft
Tilbehør
Ris
Forårsløg


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse