LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Kylling i karry

60 minutter 2 personer Nem

Opgrader den klassiske boller i karry med vores fantastiske opskrift på kylling i karry, der er elsket af både børn og voksne. Brug de grøntsager du har til rådighed og forvandl grøntsagsskuffens rester til et festmåltid!

Fremgangsmetode

Hvis der er noget danskerne elsker, så er det altså boller i karry! Men man kan altså også blive bare en my træt af den. Nu har du muligheden for at skifte den traditionelle ret ud med denne udsøgte opskrift på kylling i karry, der både er spækket med smag og grøntsager. Kylling i karry er desuden perfekt til tøm-køleskabet-dagen, da du kan bruge lige præcis de grøntsager du har liggende i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1.

Start med at hakke løg, rive ingefær og snitte hvidløg. Varm en pande eller gryde op med olie, og svits løg, ingefær og hvidløg. Tilsæt kyllingestykkerne og steg det færdigt. Tag det af panden og stil det til side.

Step 2.

Skær svampene i kvarte, rens og snit porrerne i strimler og grovhak peberfrugt og spidskål. Varm panden med olie igen og steg svampene i 4 minutter. Tilsæt derefter porre og steg i yderligere 4-5 minutter. Steg peber og spidskål i et par minutter. Ønsker du, at grøntsagerne skal have mindre bid, steger du det yderligere i nogle minutter.

Step 3.

Drys karry, gurkemeje, og løgpulver over grøntsagerne, og steg i 15 sekunder, før du tilsætter smørret. Lad smørret smelte og tilsæt derefter melet. Rør det godt ud sammen med grøntsagerne og tilsæt 3-4 dl hønsebouillon mens du rører rundt. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber.

Step 4.

Skær blomkålen ud i små buketter og steg dem i 2-3 minutter. Kom kyllingestykkerne i saucen, vend det hele rundt, og varm det godt igennem. Smag retten til igen indtil du er tilfreds.

Step 5.

Server den fantastiske kylling i karry med ris toppet med friskhakket chili og forårsløg. Velbekomme!

Ingredienser

Kylling & grønt
250 g Kyllingestykker
7 stk Svampe
1 stk Porre
½ Spidskål
1 stk Peberfrugt
1 stk Skalotteløg
2 fed Hvidløg
1 spsk Revet ingefær
½ Blomkål
Sauce
1 spsk Karry
½ spsk Gurkemeje
1 spsk Løgpulver
2 spsk Smør
2 spsk Mel
Salt & peber
4-5 dl Hønsebouillon
1 stk Citron
Servering
Ris
Frisk chili
Forårsløg

 


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse