LEVERING PÅ 1-2 DAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Hummus med brunet chilismør & ristede kikærter

60 minutter 2 personer Nem

En silkeblød og cremet hummus kombineret med brunet chilismør og ristede kikærter spækket med masser af krydderier, der vil få dine smagsløg til at synge!

Fremgangsmetode

Forkæl dine smagsløg med denne fantastiske hummus deluxe udgave. En silkeblød hummus med brunet chilismør og sprøde kikærter – what’s not to like?! Både dippen og de sprøde kikærter er lette at lave, og smager fuldstændig fantastisk. Det er svært ikke at blive afhængig af sådan et fad spækket med smag og kærlighed – så er du advaret!

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1.

Kom tahin, kikærter og citronsaft i blenderen og kør i 1 minut. Kom de resterende ingredienser i og blend yderligere i 1 minut. Tilsæt lidt ekstra isvand, hvis konsistensen ønskes mere cremet. Smag herligheden til med citron, spidskommen, olie, salt og peber hvis nødvendigt.

Step 2.

Smelt smørret i en gryde ved middelvarme under omrøring, indtil det blivet brunt, og begynder at dufte af nødder. Tilsæt derefter chili og tomat. Når smørret er brunet, tages gryden af varmen.

Step 3.

Dræn og skyl 1 dåse kikærter. Dup kikærterne for at fjerne overskydende væske. Kom kikærterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Tilsæt lidt olie og dine yndlingskrydderier. Vi har her brugt spidskommen, løgpulver, paprika og salt. Bland det hele kom sammen, så kikærterne dækkes jævnt af krydderiblandingen.

Step 4.

Bag i ovnen i cirka 40 minutter på 190 grader. Kig til kikærterne engang i mellem og vend dem rundt, så de bliver godt sprøde. Tag kikærterne ud og lad dem køle. Vend kikærterne med hakket persille.

Step 5.

Anret en tallerken med hummus, brunet smør og ristet kikærter. Server med masser af dejlig brød til.

Velbekomme! 🙂

Ingredienser

Hummus
2 dåser Kikærter
3 Fed hvidløg
2-4 spsk Tahin
1 tsk Spidskommen
Cayenne peber eller chili
Citronsaft + citronskal
1/2 dl Isvand
Salt
Friskkværnet peber
Olie
Brunet smør med chili
1 pakke Smør
Tørret chili
1 tsk Tomatpuré
Sprøde Kikærter
1 dåse Kikærter
Krydderier
Persille (pynt)
Olie

 


  Følg os

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din kurv er tom
    Beregn forsendelse