LEVERING PÅ 1-2 HVERDAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Butter chicken meatballs

60 minutter 2 personer Nem

Hvis der er noget vi elsker, så er det en god omgang butter chicken. Og hvad kan nogensinde være bedre end en uimodståelig omgang butter chicken med saftige kødboller?!

Fremgangsmetode

Hvis du allerede elsker butter chicken, så kan vi næsten garantere dig, at denne butter chicken meatballs bliver din nye favorit! Kyllingekødboller i den traditionelle butter chicken sauce – what’s not to like?! Hvis det skal være ekstra let, kan du med fordel købe vores færdige krydderiblanding på butter chicken her.

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1: Kødboller

Rør kyllingefarsen sammen med salt i en køkkenmaskine. Tilsæt fløde og krydderier og lad det køre i et par minutter. Har du ikke en køkkenmaskinen, kan du sagtens røre farsen sammen med hænderne.

Step 2.

Tilsæt æg, fintrevet løg og kartoffelmel og rør videre indtil farsen er glat. Hvis det er for klistret tilsætter du blot lidt mere kartoffelmel. Lad farsen hvile i 15 minutter.

Step 3.

Form kødboller i den ønskede størrelse med en spiseske. Rul derefter kødbollerne i mel og steg dem på en pande i halv smør og halv olie. Tag kødbollerne af når de er færdige, og lad dem hvile.

Step 4: Sauce

Smelt smør og lidt olie i en gryde og steg løgene blanke. Tilsæt efterfølgende hakket eller revet hvidløg, fintrevet ingefær samt de resterende krydderier. Varm det hele godt igennem i 2-3 minutter.

Step 5.

Tilsæt tomatpuré og kog i yderligere 2 minutter inden de hakkede tomater, fløde og sukker tilsættes.

Step 6.

Varm saucen godt igennem og blend den derefter helt glat med en stavblender. Tilsæt mere smør og vand hvis saucen er for tyk. Smag saucen til med salt og peber.

Step 7.

Tilsæt til sidst kødbollerne, og varm det hele igennem. Server den uimodståeligt lækre butterchicken meatballs med ris og naanbrød toppet med en klat creme fraiche og et godt drys frisk koriander eller persille på toppen.

Velbekomme!

Ingredienser

Kødboller
400 g Hakket kylling
1 tsk Kanel
1 spsk Spidskommen
½ tsk Chiliflager
½ spsk Løgpulver
6 g Salt
Peber
1 stk Æg
1 dl Fløde
1 stk Løg
2 spsk Kartoffelmel
Mel
Sauce
2 tsk Garam masala
1 tsk Stødt koriander
1 tsk Stødt spidskommen
1 tsk Chiliflager
1 tsk Gurkemeje
½ spsk Sukker
2 dåser Hakkede tomater
3 spsk Tomatpure
25 g Smør
2 stk Løg
3 fed Hvidløg
1 tsk Ingefær
3-4 dl Piskefløde
Salt & peber
Servering
Ris
Naanbrød
Creme fraiche

 


    Følg os

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din kurv er tom
        Beregn forsendelse