LEVERING PÅ 1-2 DAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Beef udon suppe

30+ minutter 2 personser Nemt

Beef Udon suppe er en super lækker suppe med masser af smag. Nem at lave og er elsket af hele familien.

Fremgangsmetode

Savner du også en ret du kan holde dig varm på henover vinteren, så er Beef udon suppe en oplagt mulighed. Den indeholder en masse lækkerier – Både flankesteak, peberfrugt, broccoli, sukkerærter, forårsløg, champignon og gulerod deri. Selve suppen, den er kogt op på oksebouillon, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, ingefær, misopasta og limesaft.

Step 1.

Kog din oksebouillon op i en stor gryde, og tilsæt ingefær (inrevet), presset hvidløg, finthakket chili sojasauce, fiskesauce, østerssauce, sesamolien, misopasta og limesaft. Skru lidt ned for varmen og lad suppen stå og simre under låg i ca. 10 minutter.

Step 2. 

Rens og snit grøntsagerne og tilsæt dem så til suppen (undtaget koriander). Kom det i suppen og lad dem simre med i 5-10 minutter.

step 3. 

Imens koger du nudlerne efter anvisningen på pakken, og hælder dem derefter ned i gryden samt steg kødet, og skær det derefter i tynde skiver.

Step 4.

Kog ægget i ca. 7 minutter, så det er smilende. Pil det og skær det i halv.

Step 5.

Find to dybe tallerkener frem og placer et halvt æg i hver skål sammen med kødet. Overhæld med den varme suppe og top med frisk koriander og sesamfrø.

Step 6

Velbekomme 🙂 

Ingredienser

12 dl. Oksebouillon
2 spsk friskrevet ingefær
2 fed Hvidløg
1 spsk frisk chili hakket
1 spsk Miso pasta
1 spsk Østerssauce
1 spsk Fiskesauce
1 spsk Sesamolie
Fyld
150-200gr Flankesteak
200 gr. Udon Nudler
1 Peberfrugt, gulerod, i stave
70gr Champignon i skiver
100 gr. Sukker ærter
3 stk Forørsløg, stænger
1 Håndfuld broccoli, i buketter
2 stk Æg, smilende
Frisk koriander og semsamfrø


    Følg os

      Din kurv er tom
        Calculate Shipping