LEVERING PÅ 1-2 DAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Panang Karry Med Rejer Og Ris

45 minutter 2 personer Nem

En lækker og smagfuld opskrift på panang karry med rejer og ris, der er spækket med aroma og dybde, som alle kan være med på. Opskriften er let at lave, og du kan nemt udskifte grøntsagerne med dine favoritter.

Fremgangsmetode

Træd ind i det asiatiske køkken med denne super lækre og særdeles velsmagende karryret med rejer og ris. Risene kan nemt udskiftes med nudler, og du styrer selv rettens styrke ved at justere mængden af chili. Skal retten være børnevenlig, kan du desuden sagtens undlade chilien. Denne asiatiske ret kan hurtigt blive familiens nye favorit!

Opskriften er udarbejdet af: Camilla Thorenfeldt.

Step 1.

Bruger du friske rejer, start da med at rense dine rejer. Vi anbefaler, at du fjerner den smule indvolde, som rejen har siddende langs ryggen. Skyl rejerne godt af, og lad dem tørre på et stykke papir. Giv dem lidt salt. Bruger du rejer fra frost tilsæt blot lidt salt.

Step 2.

Rens og skær den røde og grønne peberfrugt ud i strimler. Riv hvidløg og ingefær, skær svampene i kvarte og forårsløgene i strimler.

Step 3.

Brug en wok eller en dyb pande til stegning. Varm wokken op med olie og tilføj hvidløg og ingefær. Steg lidt og tilføj svampene. Steg i 3 minutter, og tilsæt forårsløg og peberfrugter. Steg yderligere i 5 minutter, og tag alle grøntsagerne af panden.

Step 4.

Kog dine ris efter anvisningen.

Step 5.

Tilsæt olie og kom rejerne i. Steg i 1-2 minutter med salt og limesaft. Tag rejerne af panden igen.

Step 6.

Tilsæt olie igen, og tilsæt panang karrypasta. Lad det stege i 30 sekunder, og tilsæt herefter hakket chili og limeblade, fiskesauce, palmesukker, kokosmælk og vand. Rør rundt i retten og lad det simre på middel varme i cirka 30 minutter. Vend rejer og grøntsager i.

Step 7.

Smag retten til med lime, palmesukker og fiskesauce hvis nødvendigt. Server med ris og eventuelt friske sprøde grøntsager.

Velbekomme!

Ingredienser

250 g Friske eller frostne rejer
1 spsk Panang karrypasta
2 spsk Fiskesauce
230 g Palmesukker
500 ml Kokosmælk
2 dl Basmati ris
1 dl Vand
8 stk Limeblade
1 stk Fed hvidløg
1 tsk Revet ingefær
1 bakke Brune champignoner
1 stk Forårsløg
1 stk Rød peberfrugt
1 stk Grøn peberfrugt
1 stk Lime (saften)
1/2 Rød chili (medium styrke)
Olie til stegning

 


  Følg os

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din kurv er tom
    Beregn forsendelse