Panang Karry Med Kylling (Gai)
Panang Karry med kylling og ris, en Thailandsret som er elsket af hele familien. Utrolig nemt at forberede.
Fremgangsmetode
Panang Karry Med Kylling (Gai) er en af de mere kendte retter fra Thailand, som er lavet på panang karry, en lækker og smagsfuld ret, som ikke kræver de store forberedelser.
Step 1.
Hak chilien fint, skær limebladene samt kyllingefileterne i strimler
Step 2.
Rengør bønnerne, skær enderne fra. Skær dem evt. i mindre stykker.
Opvarm lidt olie i en gryde eller wok og tilsæt karrypastaen. Lad den svitse kort tid.
step 3.
Tilsæt så kyllingen og brun den af.
Tilsæt palmesukker, limeblade, chili, fiskesauce, kokosmælk og vand. Rør rundt og bring retten i kog.
Lad den simre i 20-30 minutter.
Step 4.
Smag til og tilsæt evt. ekstra sukker eller fiskesauce. Tilsæt bønnerne og lad dem varme med et par minutter.
Step 5.
Servér din panang curry med ris. Evt grønsager i strimler.
Step 6
Velbekomme 🙂
Ingredienser
500gr | Kyllingefilet eller inderfilet |
100gr | Friske bønner |
2 spsk | Panang karrypasta |
6-8 stk. | Kaffir limeblade |
1 rød | Chili |
2 tsk | Fiskesauce |
20-30gr | Palmesukker |
500ml | kokosmælk |
1 dl | Vand |
Olie | til stegning |
Nydes med | Ris |