LEVERING PÅ 1-2 DAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Panang Karry Med Kylling (Gai)

30+ minutter 2-3 personser Nemt

Panang Karry med kylling og ris, en Thailandsret som er elsket af hele familien. Utrolig nemt at forberede.

Fremgangsmetode

Panang Karry Med Kylling (Gai) er en af de mere kendte retter fra Thailand, som er lavet på panang karry, en lækker og smagsfuld ret, som ikke kræver de store forberedelser.

Step 1.

Hak chilien fint, skær limebladene samt kyllingefileterne i strimler

Step 2. 

Rengør bønnerne, skær enderne fra. Skær dem evt. i mindre stykker.

Opvarm lidt olie i en gryde eller wok og tilsæt karrypastaen. Lad den svitse kort tid.

step 3. 

Tilsæt så kyllingen og brun den af.

Tilsæt palmesukker, limeblade, chili, fiskesauce, kokosmælk og vand. Rør rundt og bring retten i kog.

Lad den simre i 20-30 minutter.

Step 4.

Smag til og tilsæt evt. ekstra sukker eller fiskesauce. Tilsæt bønnerne og lad dem varme med et par minutter.

Step 5.

Servér din panang curry med ris. Evt grønsager i strimler.

Step 6

Velbekomme 🙂 

Ingredienser

500gr Kyllingefilet eller inderfilet
100gr Friske bønner
2 spsk Panang karrypasta
6-8 stk. Kaffir limeblade
1 rød Chili
2 tsk Fiskesauce
20-30gr Palmesukker
500ml kokosmælk
1 dl Vand
Olie til stegning
Nydes med Ris


    Følg os

      Din kurv er tom
        Calculate Shipping