LEVERING PÅ 1-2 DAGE
GRATIS FRAGT OVER 499 DKK
14 DAGES RETUR
VARER FRA HELE VERDEN

Persisk Kebab I Durumbrød

45+ minutter 2 personser Nemt

Elsker du også kebab? så kan vi klart anbefale den persiske version, som er utrolig lækker og saftig. Super nem at lave og lækkert i durumbrød.

Fremgangsmetode

Hvis man har stiftet bekendskab med det persiske køkken, så kender man koobideh som er kebab fra Iran. Normalt laver man det på spyd, men i denne opskrift laver vi det i ovnen, hvilken også er super lækkert og utrolig nemt at lave.

Step 1.

Start med at rive løget og bland det med kødet til en masse. og tilføj salt og peber.

Step 2. 

Fordel kødet på en pande evt (ildfast fad) og lav lange riller.

step 3. 

Sæt bredepanden ind i en forvarmet ovn på 200grader, og steg det i 20min

Step 4.

Normaltvist spises det med Ris og stegte tomater, men i denne smider vi kødet i durumbrød. Men vi kan os anbefale basmati ris.

Tilføj salat og dressing som du ønsker, her har vi valgt at lave Tzatziki og hjemmelavede chilisauce. Tilføj Sumak ovenpå kødet for ekstra autentisk smag.

Ingredienser

500 gr Oksekød
2-3 Store løg
1 spsk Salt
1 spsk Peber
1 tsk Sumak


    Følg os

      Din kurv er tom
        Calculate Shipping